24 H ONLINE KANTOOR 0034 646 930 591

Wij zijn nu ook te zien in de lijsten van de Nederlandse en Engelse Ambassade

 

 

  • 3holandes
  • 1holandes
  • 2holandes

 

 

 

BOOM & NAVARRO ASOCIADOS S.L. is een multidisciplinair bedrijf dat opgericht is om al zijn klanten die wel of niet-ingezetenen zijn, een globaal advies aan te bieden voor alle aangelegenheden in verband met juridisch advies, belastingadvies, beheer van VvE, en meer. Gezien het feit dat de meeste van onze klanten buitenlanders zijn, hechten wij groot belang aan onze vertaling en interpretatie diensten.

Alle medewerkers die deel uitmaken van ons bedrijf zijn gespecialiseerde professionals die in hun respectievelijke vakken hoog opgeleid zijn, zij spreken ook meerdere talen waardoor Uw als klant de mogelijkheid heeft om direct contact met ze op te nemen zonder dat er een tussenpersoon aanwezig hoeft te zijn.

Onze advocaten en fiscalisten zijn gespecialiseerd in internationale zaken waardoor zij kennis hebben van het perspectief van de Spaanse wetgeving en die van Uw eigen land.

Onze unieke benadering zorgt ervoor dat U zich nergens zorgen over hoeft te maken, omdat wij U al het werk uit handen nemen.

Op dit moment en voor Uw gemak beschikken we over 2 kantoren, strategisch verdeeld ter dekking van alle gebieden in de provincie van Alicante. Als eerste ons kantoor te la Marina waaraan de Costa Blanca Zuid dekking geeft, die makkelijk bereikbaar is vanuit de N-332, en ons kantoor te Alicante, heel centraal gelegen in het oude Casa del Mar.