24 H ONLINE KANTOOR 0034 646 930 591

Wij zijn nu ook te zien in de lijsten van de Nederlandse en Engelse Ambassade

 

 

  • 3holandes
  • 1holandes
  • 2holandes

 

 

 

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om het woord tot U te richten als de manager van BOOM & NAVARRO ASOCIADOS S.L. Voor het geven van een kleine presentatie van ons bedrijf, waar U hoog gekwalificeerde professionals vindt die U kunnen adviseren en helpen bij het beheer van Uw belangen.

Ons vakgebied bestaat voornamelijk uit de volgende 4 punten:

In de eerste plaats het juridisch advies, onze advocaten zijn gespecialiseerd in onroerend goed, contracten, geschillen, familierecht en erfrecht, met de nadruk op internationaal privaatrecht.

Verder, bieden we een complete service aan van fiscaal advies, arbeids en boekhouding voor bedrijven en personen die wel of niet ingezetenen in Spanje zijn.

Ons derde vakgebied is de vertaling en de interpretatie. Zowel beëdigde vertaling als vertaling van privé documenten, ook de begeleiding en vertaling bij notaris, rechtsbanken en andere publieke organisaties.

En als laatste, de administratie van VvE. Wat ons anders maakt op dit gebied is het aanbieden van de diensten die gefocust zijn op de particulieren van de gemeenschap in deze omgeving.